БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "БЕОГРАД - БАЊАЛУКА" СУТРА ПРОЛАЗИ КРОЗ НАШ ГРАД

Glavna slika

-Обавјештавамо грађане да ће у петак, 19.04.2024. године, око 13:00 часова кроз нашу општину проћи такмичари бициклистичке трке "Београд-Бањалука". Братунац ће бити први пролазни циљ на другој етапи која стартује у Зворнику, а послије скоро 180 километара завршава у Власеници.

-Позивамо вас да се око 12:30 часова у што већем броју окупимо на платоу код семафора (преко пута З маркета) и да заједно поздравимо 175 бициклиста са свих континената.

-У циљу безбједне реализације трке, припадници Министарства унутрашњих послова ће привремено регулисати саобраћај. Најављено је етапно заустављање у трајању од по пола сата. Прво ће бити обустављен саобраћај од Братунца према Дрињачи, а потом ће за саобраћај бити затворен магистрални пут Коњевић поље - Братунац. Обустављање ће се вршити у зависности од тога како се учесници трке буду кретали.

-Молимо грађане да се наведеног дана, у периоду од 12:30 до 13:30 уздрже од непотребног кретања возилима на подручју општине Братунац, посебно на релацијама Братунац - Дрињача и Братунац - Коњевић поље.

Дођите и поздравите бициклистички караван и будите дио међународног пројекта који ће се преносити у 57 земаља свијета.