PROMOCIJA BICIKLISTIČKE TRKE "BEOGRAD - BANjALUKA"

Glavna slika

U Obrenovcu je danas održana prezentacija 18. izdanja biciklističke trke "Beograd - Banjaluka".

Načelnik opštine Bratunac Lazar Prodanović izrazio je zadovoljstvo što će Bratunac biti prolazni cilj 2. etape ove biciklističke trke.

-Juče je održan sastanak lokalnog organizacionog odbora čiji je zadatak da u narednom periodu obavi sve neophodne pripremne radnje i organizacione aktivnosti na realizaciji prolaska biciklističke trke kroz Bratunac. Cilj nam je da taj dan okupimo što veći broj učenika, od predškolskog uzrasta do učenika osnovnih i srednjih škola i ostalih građana i na taj način damo značajnu podršku i poželimo dobrodošlicu za svih 175 takmičara iz više od 30 zemalja. Uvjeren sam u to da je ovo samo početak naše saradnje sa organizatorima biciklističke trke i kroz promociju ovog sporta, promovisaćemo i biciklističke staze i aktivnosti biciklističkog kluba u Bratuncu. Vjerujemo da ćemo u narednom periodu biti u situaciji da neko od naših takmičara bude jedan od učesnika ove važne manifestacije - izjavio je načelnik Prodanović na konferenciji za medije koja je održana nakon prezentacije.

Biciklistička trka "Beograd - Banjaluka" održaće se u periodu od 18.04. do 21.04.2024. godine, a Bratunac će biti domaćin prolaznog cilja 2. etape trke na dan 19.04.2024. godine.