НАСТАВАК ИНФРАСТРУКТУРНИХ РАДОВА У БРАТУНЦУ (24.04.2024.Г.)

Glavna slika

Данас су завршени радови на асфалтирању паркинг простора иза зграде Дома пензионера, гдје ће бити асфалтирано преко 1000 метара квадратних паркинг простора.

Радове је обишао начелник општине Лазар Продановић, који је истакао да се исти изводе као дио активности побољшања локалне инфраструктуре у граду.

- Изузетно је значајно то што ће станари ових зграда добити нови паркинг простор. Паралелно са тим, завршили смо паркинг иза нове зграде општине. Сутра ћемо асфалтирати паркинг простор преко пута пијаце у Косовској улици. У току су радови на асфалтирању локалних путeва на подручју мјесне заједнице Моштанице. Извршиће се асфалтирање 3 локална пута укупне дужине 300 метара. Завршени су радови на асфалтирању пута према цркви у Слапашници. Радићемо интезивно на побољшању инфраструктуре у свим мјесним заједницама. Имамо значајну подршку Владе Републике Српске и других нивоа власти БиХ - изјавио је Продановић.

Од јануара прошле године урађено је око 5000 метара квадратних тротоара. Братунац је добио око 200 нових паркинг мјеста. Урађено је и близу 15 километара рехабилитације и асфалтирања путне мреже на подручју читаве општине.

У наредном периоду очекује нас још инфраструктурних радова.