ДОЛАЗИТЕ ЛИ НА ПОРОДИЧНУ ШЕТЊУ?

Glavna slika

У недељу 24. септембра од 17 часова, на Тргу Милоша Обилића у Братунцу, одржаће се Породична шетња.

Циљ овог догађаја је промоција породице и породичних вриједности, те српске културе и традиције.

Организатори Породичне шетње су Светосавска омладинска заједница Братунац, Удружење „Арт“ Братунац и Дом културе Братунац, уз покровитељство Општине Братунац.

Организатори су за све малишане који дођу на овај догађај обезбједили сокиће, слаткише, балоне, биће организовано цртање по лицу, а присутне ће бити и маскоте Мики и Мини Маус, Маршал из Патролних шапа, Спајдермен и Меда.

Као посебни гости наступиће малишани из хора „Лудмер“, које већ годинама успјешно предводи професорица Жељка Маловић.

Такође, обезбјеђена је награда за најбројнију породицу која буде присуствовала догађају.

Из Организационог одбора Породичне шетње су позвали све привредне субјекте и појединце који имају жељу да дају свој допринос и помогну организацију догађаја да се до петка могу јавити на бројеве телефона 065-342-284 или 065-138-225.

Наглашавају да сви заинтересовани могу купити додатну количину сокића, слаткиша или грицкалица за дјецу или обезбједити неку од награда, како би било награђено више породица које буду присутне.

Организациони одбор позива и све појединце, спортске клубове, културно-умјетничка друштва из Братунца, Љубовије и Сребренице да дођу у недељу на заједничку шетњу, те покажу јединство и слогу као доказ чињеници да смо сви једна велика породица.

 

Текст преузет са Facebook странице Братунац данас