ИЗБОР НАЈБОЉЕГ КОЛАЧА ОД МАЛИНА"МАЛИНИ У ЧАСТ,С МАЛИНОМ У СЛАСТ"

Дана 30.07.2021. године (петак), са почетком у 11.00 часова, на градском тргу у центру Братунца (испред позорнице) у организацији УЖ „Природа“ из Братунца, уз сарадњу општине Братунац и Туристичке организације општине Братунац, одржаће се избор најбољег колача од малина под називом „Малини у част, с малином у сласт“.

Позивамо све грађанке и грађане који желе да се пријаве на ово такмичење да се за исто пријаве на један од сљедећих начина:

       у просторијама УЖ „Природа“, ул. Светог Саве 157

       на маил priroda@teol.net

       ФБ ПриродаУж

       телефон 056 410 662

Пријављивање на такмичење је до 29.07.2021. до 12.00 часова.

За пријаву је потребно доставити сљедеће:

- Име и презиме особе која ће се такмичити - направити колач

- назив колача

- контакт телефон такмичарке/а

Пропозиције такмичења: једини услов је да колач у свом саставу има малину или неку прерађевину од малине.

Најбољи колач ће бити изабран од стране грађанки и грађана, на начин да ће они своје гласове моћи убацивати у затворену кутију на припремљеним папирићима који ће моћи добити од организатора - представница УЖ „Природа“ на лицу мјеста. Покрај сваког колача ће бити број тог колача, те ће посјетиоци уписивањем броја одабраног колача послије дегустације, папирић са бројем убацивати у затворену кутију у периоду од 11.00-13.00 часова. Кутија са гласовима - папирићима ће се отворити комисијски у 13.00 часова, након чега ће представници комисије објавити резултате.

Комисија ће бити у саставу:

1. Оља Чучић– Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Братунац

2. Ђорђе Стојановић- директор Туристичке организације општне Братунац

3. Жељана Пјевалица - испред организатора такмичења - УЖ „Природа“

Све/и учесници такмичења  добиће захвалнице и симболичне поклоне за учешће на такмичењу, а најбоља три колача биће награђени вриједним наградама.

Позивамо све грађанке и грађане општине Братунац да посјете ову манифестацију и својим гласом допринесу избору најбољег колача.