ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАГРАДЕ И ПРИЗНАЊА

Glavna slika

Одлуком о признањима и наградама Општине Братунаца, бр. 01-022-204/07. од 10.09.2007. године, Скупштина општине Братунац додјељује општинска признања – „ПЛАКЕТУ“, „ПОВЕЉУ“ и „ЗАХВАЛНИЦУ“, за рад или дјела која заслужују јавна признања, а иста се дојељују појединцима, предузећима, установама, организацијама, удружењима, мјесним заједницама и другим правним лицима.

 

Поред претходно наведених општинских признања, додјељују се и новачане награде за успјех ученика, односно за најуспјешније дипломце, као и новчана награда за најбољег спортисту у општини Братунац у износу од 200, 00 КМ.

 

На приједлог Савјета за спорт Општина награђује најбољег спортисту.

 

Овим путем се позивају сви заинтересовани грађани да доставе приједлоге(са образложењем) за награде и признања из горе навдених области, како би Комисија за награде и признања утврдила имена кандидата и предложила Скупштини општине Братунац да донесе Одлуку о додјели признања и награда које ће бити уручне на свечаној сједници Скупштине општине Братунац 25. Септембра, поводом обиљежавања дана Општине Братунац.

 

Приједлоге доставити у периоду од 30 дана од дана објaвљивања Јавног позива.

 

Приједлоге доставити најкасније до 27.08.2023. године у Шалтер салу Општине Братунац са назнаком „Јавни позив за награде и признања“ – Комисији за награде и признања.

 

Tекст Јавног позива можете погледати и преузети ОВДЈЕ.