КОЛЕКТИВ И МАЛИШАНИ ВРТИЋА "РАДОСТ" УРУЧИЛИ ЗАХВАЛНИЦУ НАЧЕЛНИКУ РАНКИЋУ

Glavna slika

Данас су колектив и малишани вртића "Радост" уприличили пригодно дружење са начелником општине Братунац, Срђаном Ранкићем. 

За добродошлицу, испред вртића начелнику је уручена захвалница за досадашње залагање, на којој је исписана сљедећа порука: "Дјеца су наш највриједнији ресурс, дјеца су 1/3 наше популације и цијела наша будућност. Зато Вам велико хвала, драги наш начелниче, што сте као човјек, па онда као начелник свјесни ове чињенице."

Начелник је захвалио колективу и малишанима за гостопримство, истичући да дјеца из Братунца заслужују најбоље могуће услове. 

- У овој години урадили смо много тога за нашу дјецу. Проширили смо капацитет вртића, запослили све васпитаче са бироа, како бисмо дјеци омогућили квалитетније предшколско образовање. Малишани који похађају дјечији вртић "Радост" у просторијама Основне школе "Вук Караџић" ускоро ће добити и савремено дјечије игралиште на отвореном. Наравно, у плану су и дугорочна рјешења за нашу дјецу, а то је изградња нове зграде вртића, истакао је начелник Ранкић. 

Јавну установу за педагошко васпитање и образовање "Радост" тренутно похађа 180 малишана. Интересовање за упис малишана у ову установу расте, а томе свједочи податак да је ове године за стотину више малишана уписано у у вртић у односу на протеклу годину.