ОДРЖАН САСТАНАК ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА МАНИФЕСТАЦИЈЕ ,,ДАНИ МАЛИНЕ”

Glavna slika

Традиционална манифестација Међународни сајам пољопривреде, прехрамбене индустрије и туризма ,,Дани малине” биће одржана 17. и 18. јуна (петак и субота) у Братунцу. Тим поводом, данас је одржан проширени састанак Организационог одбора на коме су изнесене информације о активностима које су обављене у протеклом периоду, а такође разговарало се о наставку планираних активности.

Предсједник Организационог одбора Александар Стевић, истакао је да обављање планираних активности тече предвиђеном динамиком. Он је информисао присутне да је тренутно за овогодишњи сајам пријављено 28 излагача, те да се очекује да ће учешће у овој манифестацији узети 35 излагача.

Стевић је позивајући грађане да посјете сајам, најавио одличну сајмовску смотру.

У петак, 17. јуна пријем гостију и излагача планиран је од 9.00 до 10.00 часова на Тргу Милоша Обилића у Братунцу, док је у 10.15 планирано свечано отварање сајма.

Од 10.30 до 16.00 часова планиран је обилазак сајма, а у 11.00 часова биће проглашени побједници избора за најбољи малињак, док је од 12.00 до 16.00 часова планирано гастро такмичење.

У суботу, 18. јуна на Рајској плажи биће одржано такмичење у припреми рибљег котлића - ,,Златни котлић Подриња”.