ПАРТНЕР 2021

Glavna slika

Начелник општине Братунац, Срђан Ранкић посјетио је данас сајам војне опреме и наоружања "Партнер 2021" у Београду. Општину Братунац из Републике Српске на овом сајму представљају два излагача: компанија ТРБ и г-дин Љубомир Шарац.

Технички ремонт Братунац са својим возилом Деспот и пиштољем Вампир је већ познат јавности и њихов штанд је један од најпосјећенијих на овогодишњем сајму. У разговору са новом директорицом ове компаније, г-ђом Мирјаном Шаренац Мичић, начелник Ранкић је дао пуну подршку овој компанији и изразио захвалност што на најбољи начин представља Братунац на свјетској мапи намјенске индустрије.

Велику пажњу посјетилаца сајма привукао је и наш суграђанин Љубомир Шарац са својом полуаутоматском снајперском пушком "Шарац", производом компаније Југоимпорт СДПР.

Пажња и признање које је општина Братунац добила на поменутом сајму, захваљујући компанији ТРБ и г-дину Шарцу, чине нас изузетно поносним и буди наду за још веће пословне успјехе братуначке привреде, истакао је начелник Ранкић.