ПОТПИСАН УГОВОР О СУФИНАНСИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈЕ САЈМА "ДАНИ МАЛИНЕ"

Glavna slika

Начелник општине др Лазар Продановић, данас је потписао Уговор о суфинансирању организације Сајма Дани малине 2023. године са Caritas Švicarske u BIH у оквиру Пројекта "Социо-економска подршка и одрживост локалног становнишвта Горње-дринске регије"(СЕЕЛС). Као један вид подршке, планирана је сарадња са општинама у организацији локалних и регионалних сајмова и промоција корисника СЕЛЛС пројеката и њихових производа, увезивање и излазак на локално тржиште.

Уговором се Caritas обавезао на учешће у организацији и подршци реализацији Сајма, који ће се одржати од 09. до 10. јуна 2023. године, у оквиру чега ће Caritas финансијски подржати активност изнајмљивања сајамских штандова за потребе сајма до укупног износа од 3.000,00 КМ, те да ће обезбједити учешће свих заинтересованих корисника пројекта СЕЛЛС као излагача на Сајму, током два дана трајања Сајма.

Начелник др Лазар Продановић изразио је задовољство у погледу успостављене сарадње, која представља значајан корак за реализацију будућих пројеката општине Братунац са овом организациом.