РАНКИЋ: ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ДОМАЋИХ И СТРАНИХ ИНВЕСТИТОРА ОЧЕКУЈЕМО ПРИВРЕДНИ И ЕКОНОМСКИ ПРОЦВАТ И НОВА РАДНА МЈЕСТА

Glavna slika

Данас је Амбасадор Републике Словеније у Босни и Херцеговини /БиХ/, Дамијан Седар, уприличио пријем за начелника општине Братунац Срђана Ранкића. Разговарали су о привредном развоју општине Братунац, повезивању са Привредном комором Републике Словеније, Европском унијом и инвеститорима који желе отварање привредних погона на територији општине Братунац.

-Очигледно је да ће Братунац због великог интересовања домаћих и страних инвеститора постати центар економског развоја у Подрињу, што ће допринијети и отварању нових радних мјеста за становнике Братунца и становнике сусједних општина, са обе стране Дрине. Све ово ће подстаћи развој привреде, пољопривреде и туризма. Ово је први састанак, који је протекао одлично, а биће их још у наредном периоду, оцијенио је начелник Ранкић, након састанка.

На крају састанка, начелник је изразио захвалност због пријема и позвао амбасадора да посјети Братунац. Амбасадор је прихватио позив и најавио посјету братуначкој општини у наредном периоду.