САСТАНАК ОДБОРА ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ КОМЕМОРАЦИЈЕ 1. ЈУЛА

Glavna slika

-Данас је одржан трећи по реду састанак организационог одбора за обиљежавање 31. године од страдања Срба у Средњем Подрињу и Бирчу, а домаћин данашњег састанка била је Општина Власеница.

-Дефинисан је коначни цјелодневни програм комеморативног догађаја који ће почети у суботу 1. јула у 08:00 часова када се очекује свечани дочек Његове Светости Патријарха српског Господина Порфирија у Порти Храма Успенија пресвете Богородице у Братунцу, гдје ће бити служена Света Архијерејска Литургија уз саслужење великог броја епископа и других високих Архијереја СПЦ-а.

-Састанку су поред начелника и градоначелника локалних заједница из регије Бирач, присуствовали и црквени представници из ових мјеста, затим представници општинских и регионалних борачких организација као и представници републичких организација проистеклих из одбрамбено-отаџбинског рата.

-Наредни састанак заказан је за 12. јун, домаћин овог сусрета биће Општина Милићи, а до овог састанка очекује се да буду реализовани задаци који су данас договорени у Власеници.

 

Борачка Организација Општине Братунац

Општина Власеница