ТАКМИЧЕЊЕ У ПРИПРЕМИ КОТЛИЋА НА РАЈСКОЈ ПЛАЖИ

Glavna slika

Туристичка организација Братунац уз подршку Општине Братунац и ове године организује манифестацију „Златни котлић Подриња“, која ће бити одржана 18. јуна (субота) на братуначкој Рајској плажи са почетком у 12.00 часова.

Манифестација ,,Златни котлић Подриња”, организује се другу годину за редом у Братунцу, а ове године биће одржана у оквиру традиционалног Међународног сајма пољопривреде, прехрамбене индустрије и туризма ,,Дани малине”.

Љубитељи добре хране, дружења и ријеке Дрине, такмичиће се у припреми рибљег котлића, а за побједнике, односно три прва мјеста, организатори су обезбиједили вриједне робне награде. На овом такмичењу, бираће се и највеселија екипа, која ће такође бити награђена.

Такмичење је отворено за све заинтересоване екипе из сусједних општина. Директор локалне Туристичке организације Александар Стевић, истиче да су пријаве у току, те да је судећи по досадашњим пријавама ова манифестација примамљива како становницима општине Братунац, тако и становницима сусједних општина. Он је додао да је за сада пријављено и неколико екипа из Србије.

Организатори истичу да уплата котизације за такмичење износи 30 КМ по екипи, те да су пријаве отворене до петка, 16. јуна.

Циљ ове манифестације је повезивање људи из других општина, промоција туризма и природних љепота општине Братунац.