У БРАТУНЦУ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ПРЕДСТАВИЦИМА НВО И УДРУЖЕЊА

Glavna slika

Начелник општине Братунац Срђан Ранкић потписао је данас уговоре о финансирању једанаест пројеката невладиних организација регистрованих у овој локалној заједници, за чију ће реализацију из општинског буџета бити издвојено 28.556,31 КМ.

На конкурсу су учествовале невладине организације и удружења са пројектима који ће своје активности реализовати на територији општине Братунац у областима социјално-хуманитарног дjеловања, заштите и промовисања људских права, очувања културне баштине, његовања историјских тековина, као и развоја културно-умјетничког стваралаштва. Ту су и пројекти, који се баве друштвеном бригом о дјеци и младима, као и заштитом животне средине.

Уговоре су данас потписали представници организација: Удружење жена "Природа", СРУ "Дрина", Удружење жена "Маја", Планинарско друштво "Кик", Удружење грађана "Бескрајна прича", Удружење добровољних давалаца крви " 9. Јануар", Удружење жена "Јадар", Еко рафтинг клуб ,, Рајска плажа”, Хуманитарна организација ,,СОС Дјечија села у БиХ”, Удружење пољопривредних произвођача ,,Дрина” Побуђе и Удружење жена ,,Процват Подриња”.