ČESTITKA MILORADA DODIKA POVODOM KRSNE SLAVE

Glavna slika

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je načelniku i građanima opštine Bratunac čestitku povodom obilježavanja krsne slave Đurđevdana.

 

Poštovani načelniče,

 

Predstavlja mi izuzetnu čast i zadovoljstvo da Vam povodom obilježavanja krsne slave opštine Bratunac - Đurđevdana, uputim svoje srdačne čestitke sa željom da ovaj veliki dan proslavite u zdravlju, sreći i veselju sa svojim sugrađanima.

Sa željom da pod blagoslovom svetitelja zaštitnika Vaše opštine nastavite i y budućnosti raditi kao i do sada, profesionalno, predano i uspješno, iskreno Vam čestitam ovaj praznik.

Siguran sam da uz bližu i jaču saradnju, te podršku institucija Republike Srpske možemo da realizujemo brojne zacrtane ciljeve i tako Bratunac učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život svih građana i generacija koje dolaze i zaslužuju bolju i bezbrižniju budućnost.

Sa željom da pod Vašim vođstvom Bratunac nastavi koračati stazama prosperiteta, napretka i razvoja, još jednom Vam čestitam veliki praznik, uz izraze mog dubokog uvažavanja.

 

S poštovanjem,

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik