KOLEKTIV I MALIŠANI VRTIĆA "RADOST" URUČILI ZAHVALNICU NAČELNIKU RANKIĆU

Glavna slika

Danas su kolektiv i mališani vrtića "Radost" upriličili prigodno druženje sa načelnikom opštine Bratunac, Srđanom Rankićem. 

Za dobrodošlicu, ispred vrtića načelniku je uručena zahvalnica za dosadašnje zalaganje, na kojoj je ispisana sljedeća poruka: "Djeca su naš najvrijedniji resurs, djeca su 1/3 naše populacije i cijela naša budućnost. Zato Vam veliko hvala, dragi naš načelniče, što ste kao čovjek, pa onda kao načelnik svjesni ove činjenice."

Načelnik je zahvalio kolektivu i mališanima za gostoprimstvo, ističući da djeca iz Bratunca zaslužuju najbolje moguće uslove. 

- U ovoj godini uradili smo mnogo toga za našu djecu. Proširili smo kapacitet vrtića, zaposlili sve vaspitače sa biroa, kako bismo djeci omogućili kvalitetnije predškolsko obrazovanje. Mališani koji pohađaju dječiji vrtić "Radost" u prostorijama Osnovne škole "Vuk Karadžić" uskoro će dobiti i savremeno dječije igralište na otvorenom. Naravno, u planu su i dugoročna rješenja za našu djecu, a to je izgradnja nove zgrade vrtića, istakao je načelnik Rankić. 

Javnu ustanovu za pedagoško vaspitanje i obrazovanje "Radost" trenutno pohađa 180 mališana. Interesovanje za upis mališana u ovu ustanovu raste, a tome svjedoči podatak da je ove godine za stotinu više mališana upisano u u vrtić u odnosu na proteklu godinu.