NAČELNIK OBIŠAO RADOVE KOJI SE IZVODE NA VIŠE LOKACIJA U OPŠTINI BRATUNAC

Glavna slika

Načelnik opštine Bratunac, dr Lazar Prodanović, danas je izvršio obilazak značajnih projekata koji se trenutno sprovode na teritoriji opštine. Fokus obilaska, bio je na završenim i radovima u toku na proširenju vodovodne mreže u Mjesnim zajednicama Glogova i Kravica.

Na licu mjesta, načelnik Prodanović je imao priliku da se upozna sa rezultatima uloženog truda i sredstava u poboljšanju vodovodne infrastrukture. Nova vodovodna mreža omogućiće bolji pristup pijaćoj vodi za lokalno stanovništvo, čime će se unaprijediti kvalitet života u ovim zajednicama.

Pored toga, načelnik je posvetio pažnju i radovima na izgradnji novog gradskog groblja. Tokom obilaska, naglasio je značaj ograđivanja i izrade manipulativnih staza koje će olakšati pristup groblju, čime će se obezbjediti dostojanstveno okruženje za sahranjivanje preminulih.

Još jedan važan dio obilaska bio je nadzor radova u ulici Svetoga Save u Mjesnoj zajednici Moštanice. Načelnik je obišao proširenje trotoara duž rute Bratunac-Mihaljevići. Ova poboljšanja ne samo da će omogućiti sigurnije kretanje pješaka već će doprinijeti i opštem, estetskom uređenju grada.

Na kraju, načelnik Prodanović je posjetio lokaciju gdje se sprovode radovi na sanaciji korita rijeke Križevice. Cilj ove intervencije je smanjenje rizika od poplava i očuvanje životne sredine. Načelnik je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim napretkom i naglasio važnost ovakvih projekata za sigurnost i dobrobit zajednice.

Ovim obilaskom, načelnik opštine Bratunac potvrdio je predanost lokalne uprave u realizaciji ključnih infrastrukturnih projekata, ističući važnost saradnje između lokalnih vlasti, građana i izvođača radova.