NAČELNIK SRĐAN RANKIĆ PROGLAŠEN POČASNIM ČLANOM KUD-a „MOST“

Glavna slika

Kulturno – umjetničko društvo „Most“  Bratunac proglasilo je načelnika opštine Srđana Rankića svojim počasnim članom, u znak zahvalnosti za pomoć i podršku radu ovog društva. Ovo priznanje uručio mu je predsjednik KUD-a Miloš Mitrović na Četvrtom godišnjem koncertu koji je, povodom slave ovog društva Jovana Zlatoustog, održan u petak 26.novembra u prepunoj sportskoj dvorani.

Odluku o dodjeli ovog priznanja donijelo je Predsjedništvo ovog društva, uz obrazloženje da je Rankić i prije izbora na funkciju načelnika opštine Bratunac svojim ličnim doprinosom pomagao rad KUD-a „Most“, te da nakon izbora pomaže društvu u kontinuitetu.

-Vi ste nas predstavili u najboljem svjetlu i na tome sam vam neizmjerno zahvalan. Sve aktivnosti koje ste imali do sada predstavili ste na najbolji  mogući način kulturom i tradicijom srpskog naroda i našeg grada, kroz Republiku Srpsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Grčku. Možeteda očekujete podršku lokalne zajednice i želim vam da još više radite u narednom periodu, kako na promociji naše kulture i tradicije, tako i promociji našeg Bratunca, rekao je Rankić.

Bratunačka publika bila je oduševljena nastupima  folklornih grupa od mališana do seniora iz KUD-a „Most“ kao i koreografijama kojim su se predstavila kulturno-umjetnička društva iz Nove Pazove i Vlasenice.