PARTNER 2021

Glavna slika

Načelnik opštine Bratunac, Srđan Rankić posjetio je danas sajam vojne opreme i naoružanja "Partner 2021" u Beogradu. Opštinu Bratunac iz Republike Srpske na ovom sajmu predstavljaju dva izlagača: kompanija TRB i g-din Ljubomir Šarac.

Tehnički remont Bratunac sa svojim vozilom Despot i pištoljem Vampir je već poznat javnosti i njihov štand je jedan od najposjećenijih na ovogodišnjem sajmu. U razgovoru sa novom direktoricom ove kompanije, g-đom Mirjanom Šarenac Mičić, načelnik Rankić je dao punu podršku ovoj kompaniji i izrazio zahvalnost što na najbolji način predstavlja Bratunac na svjetskoj mapi namjenske industrije.

Veliku pažnju posjetilaca sajma privukao je i naš sugrađanin Ljubomir Šarac sa svojom poluautomatskom snajperskom puškom "Šarac", proizvodom kompanije Jugoimport SDPR.

Pažnja i priznanje koje je opština Bratunac dobila na pomenutom sajmu, zahvaljujući kompaniji TRB i g-dinu Šarcu, čine nas izuzetno ponosnim i budi nadu za još veće poslovne uspjehe bratunačke privrede, istakao je načelnik Rankić.