RANKIĆ: ZBOG VELIKOG INTERESOVANjA DOMAĆIH I STRANIH INVESTITORA OČEKUJEMO PRIVREDNI I EKONOMSKI PROCVAT I NOVA RADNA MJESTA

Glavna slika

Danas je Ambasador Republike Slovenije u Bosni i Hercegovini /BiH/, Damijan Sedar, upriličio prijem za načelnika opštine Bratunac Srđana Rankića. Razgovarali su o privrednom razvoju opštine Bratunac, povezivanju sa Privrednom komorom Republike Slovenije, Evropskom unijom i investitorima koji žele otvaranje privrednih pogona na teritoriji opštine Bratunac.

-Očigledno je da će Bratunac zbog velikog interesovanja domaćih i stranih investitora postati centar ekonomskog razvoja u Podrinju, što će doprinijeti i otvaranju novih radnih mjesta za stanovnike Bratunca i stanovnike susjednih opština, sa obe strane Drine. Sve ovo će podstaći razvoj privrede, poljoprivrede i turizma. Ovo je prvi sastanak, koji je protekao odlično, a biće ih još u narednom periodu, ocijenio je načelnik Rankić, nakon sastanka.

Na kraju sastanka, načelnik je izrazio zahvalnost zbog prijema i pozvao ambasadora da posjeti Bratunac. Ambasador je prihvatio poziv i najavio posjetu bratunačkoj opštini u narednom periodu.