TAKMIČENjE U PRIPREMI KOTLIĆA NA RAJSKOJ PLAŽI

Glavna slika

Turistička organizacija Bratunac uz podršku Opštine Bratunac i ove godine organizuje manifestaciju „Zlatni kotlić Podrinja“, koja će biti održana 18. juna (subota) na bratunačkoj Rajskoj plaži sa početkom u 12.00 časova.

Manifestacija ,,Zlatni kotlić Podrinja”, organizuje se drugu godinu za redom u Bratuncu, a ove godine biće održana u okviru tradicionalnog Međunarodnog sajma poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma ,,Dani maline”.

Ljubitelji dobre hrane, druženja i rijeke Drine, takmičiće se u pripremi ribljeg kotlića, a za pobjednike, odnosno tri prva mjesta, organizatori su obezbijedili vrijedne robne nagrade. Na ovom takmičenju, biraće se i najveselija ekipa, koja će takođe biti nagrađena.

Takmičenje je otvoreno za sve zainteresovane ekipe iz susjednih opština. Direktor lokalne Turističke organizacije Aleksandar Stević, ističe da su prijave u toku, te da je sudeći po dosadašnjim prijavama ova manifestacija primamljiva kako stanovnicima opštine Bratunac, tako i stanovnicima susjednih opština. On je dodao da je za sada prijavljeno i nekoliko ekipa iz Srbije.

Organizatori ističu da uplata kotizacije za takmičenje iznosi 30 KM po ekipi, te da su prijave otvorene do petka, 16. juna.

Cilj ove manifestacije je povezivanje ljudi iz drugih opština, promocija turizma i prirodnih ljepota opštine Bratunac.