U BRATUNCU POTPISANI UGOVORI SA PREDSTAVICIMA NVO I UDRUŽENjA

Glavna slika

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić potpisao je danas ugovore o finansiranju jedanaest projekata nevladinih organizacija registrovanih u ovoj lokalnoj zajednici, za čiju će realizaciju iz opštinskog budžeta biti izdvojeno 28.556,31 KM.

Na konkursu su učestvovale nevladine organizacije i udruženja sa projektima koji će svoje aktivnosti realizovati na teritoriji opštine Bratunac u oblastima socijalno-humanitarnog djelovanja, zaštite i promovisanja ljudskih prava, očuvanja kulturne baštine, njegovanja istorijskih tekovina, kao i razvoja kulturno-umjetničkog stvaralaštva. Tu su i projekti, koji se bave društvenom brigom o djeci i mladima, kao i zaštitom životne sredine.

Ugovore su danas potpisali predstavnici organizacija: Udruženje žena "Priroda", SRU "Drina", Udruženje žena "Maja", Planinarsko društvo "Kik", Udruženje građana "Beskrajna priča", Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi " 9. Januar", Udruženje žena "Jadar", Eko rafting klub ,, Rajska plaža”, Humanitarna organizacija ,,SOS Dječija sela u BiH”, Udruženje poljoprivrednih proizvođača ,,Drina” Pobuđe i Udruženje žena ,,Procvat Podrinja”.