ZAVRŠEN NOVOGODIŠNjI TURNIR U MALOM FUDBALU

Glavna slika

Sinoć je u Sportskoj dvorani Bratunac odigrana završnica po redu 26-og tradicionalnog novogodišnjeg turnira Bratunac 2023.

Od 18:00 časova odigrana je utakmica za treće mjesto, u kojoj je ekipa Republikanci iz Bratunca pobjedila ekipu Tradicija IN iz Valjeva rezultatom 6:4.

Kao šlag na torti, u velikom finalu sastale su se ekipa Tenerife za koju nastupaju igrači iz Beograda protiv najuspješnije ekipe u istoriji našeg turnira Auto dijelovi Ristić iz Bijeljine. Rezultat na kraju utakmice je glasio 6:2 u korist ekipe iz Bijeljine, čime su se okitili najsjajnijim odličjem i time produžili niz nepobjedivosti.

Za fer plej ekipu proglašena je ekipa Tradicija IN iz Valjeva.

Na samom kraju, uručene su i nagrade za individualna priznanja. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Srđan Lončarević iz ekipe Republikanci, titulu najboljeg golmana poneo je Ognjen Sekulić iz ekipe Tenerife, dok je za najboljeg strelca proglašen Ognjen Marković iz ekipe Vrhpolje Knežević.

Hvala svima na ovih šest dana sjajnog futsala, gdje je Bratunac još jednom pokazao da je i dalje grad sporta. Vidimo se i sledeće godine u još boljem raspoloženju!