OBAVJEŠTENjE (10.04.2024.G.)

Glavna slika

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Bratunac koji ostvaruju pravo na regres za dizel gorivo, da mogu preuzeti obrasce u opštini Bratunac u kancelariji br.8, na prvom spratu.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači koji ostvaruju pravo na podsticaje za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnju mogu podnijeti prijavu za odobravanje novčanih podsticaja Agenciji za agrarna plaćanja do 17.04.2024.god.

  • Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji u 2024.god. možete preuzeti OVDJE.
  • Javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2024.god. možete preuzeti OVDJE.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači koji ostvaruju pravo na podsticaje, Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela mogu preuzeti OVDJE.

Kratku prezentaciju Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela možete pogledati OVDJE.